Antiikkituoli rokokoo (5 kpl) 1800 luku

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 836-41146 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Antiikkiset rokokoo hengen puutuolit, joissa “aurinko” koristekuviointi selkänojan puussa. Istuinverhoilun reunuksissa niittikoristeet. Etujalkojen alla metalliset rullat. Omistajan mukaan 1800 luvun puolelta.

Tuolien rungon kiinnitykset kaipaavat kiristystä / tuentaa. Verhoilu keinonahkaa (vaihdettu jossain vaiheessa) ja hieman kuluneet. Puussa kulumaa, erityisesti takajaloissa. Entisöinti palauttaa tuolit loistoonsa.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

47 cm

Leveys

47 cm

Korkeus

100 cm

Kunto

Tyydyttävä

Kuntohuomiot

Rungoissa hieman löysyyttä osassa tuoleja (selkänoja, istuin kiinnitys), puurungossa kulumaa, verhoilussa kulumaa

Väri

Ruskea, punainen

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023