Ethnicraft Slice massiivipuu ruokapöytä 90×160

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 528-24336 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

Laadukas Ethnicraft, jatkettava ruokapöytä. Erittäin kätevä mekanismi, jolla jatkopala levitetään toisen päädyn kautta lisäämään 75cm pituutta. Massiivipuu takaa tukevan rakenteen, paksuilla jaloilla. Kaunis muotoilu tasossa ja jalkojen yhdistelmänä.

Pöydän toisella laidalla auringon haalistumaa ja käytön jälkeä. Pieni lohkeama puussa (ks kuva). Puuta voi käsitellä, hioa ja öljytä kunnon parantamiseksi.

Pöydästä jalat irroitettu helpompaa kuljetusta varten.

Lisätietoja vastaavasta pöydästä Boknäs sivuilta: https://boknas.fi/ethnicraft-slice-jatkettava-ruokapoyta

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

90 cm

Leveys

160 cm

Korkeus

75 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä runko ja avausmekanismi toimii moitteettomasti. Yhdessä reunassa lohkeama ja päällä tasossa haalistumaa sekä jälkeä käytöstä.

Väri

Puu

Valmistaja

Ethnicraft

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.