Kuolinpesä – Yhden palvelun kautta nouto, myynti ja kierrätys.

Kuolinpesän tyhjennys – Tavararahaksi palvelu auttaa

Kuolinpesän kanssa tilanne voi olla raskas. Palvelumme auttaa sinua. Huolehdimme asunnon tyhjennyksen, koko irtaimiston myynnin ja turhien tavaroiden kierrätyksen loppusiivoukseen asti.

1. Ota yhteyttä, sovimme tapaamisen

Ymmärrämme, että kuolinpesän kanssa tilanne saattaa olla raskas ja käsissäsi on jo paljon muutakin hoidettavaa. Irtaimisto tulisi käydä läpi ja realisoida. Tavararahaksi palvelu on reiluin ja kattavin palvelu, jossa myymme ja arvotamme kaiken myyntikelpoisen ja myynnistä saatu tuotto jaetaan reilusti kanssanne. Ei laskuja. Samalla houdamme myyntikelvottoman kierrätyksen asianmukaisesti, jopa asunnon loppusiivoukseen asti. Saat koko irtaimistolle kokonaispalvelun yhden palvelun avulla.

2. Käymme kuolinpesä tilanteen läpi luonasi

Käymme kuolipesä tilanteen kanssasi läpi ja sovimme noutopäivän tavaroille. Tarjoamme helpottavia lisäpalveluita, joiden avulla vähennät työmäärääsi irtaimiston kanssa (esim. pakkaus, purku, siivous). Jos haluat lisäpalveluita, niin töiden kulut vähennetään myynnistänne, joten maksettavia laskuja ei tule. Päätät miten paljon haluat, että hoidamme puolestasi.

Ota yhteyttä
3. Kuolinpesä tavaroiden noutopäivä

Noudamme kaiken ennalta sovitun. Tavarat kuljetetaan käsittelyymme, jossa myyntikelpoiset arvotetaan ja lisätään asiakastilillesi. Myymme arvotavaroista käyttötavaroihin kaiken myyntikelpoisen, siksi palvelumme onkin kannattava tapa hoitaa irtaimisto – iso osa tavaroista saa uuden kodin ja teille tilitetään kustakin myynnistä osuutenne. Me saamme palkkiomme myös myynnistä, joten molempien etu on saada hyvä hinta. Myyntikelvottomat kierrätämme ja niiden kierrätyskulut vähennetään myyntituotostasi.

4. Myyntipalvelu

Asiakastililtäsi saat läpinäkyvyyden palveluumme 24/7. Asiakastililtäsi voit nopeuttaa myyntejäsi, ajankohtaisesti seurata tavaralistauksen sekä myynnin tilanteen. Kerran kuukaudessa voi pyytää myyntituottosi tilityksen. Kaikki on luotettavaa, läpinäkyvää ja reilua. Kuolinpesä saa myös tarvitessa selkeän dokumentin irtaimistosta ja sen hoidosta.

Tavararahaksi palvelulupaus:

1

Nouto

Noudamme myyntikelpoiset tavarasi.

2

Myynti

Käsittelemme, kuvaamme ja myymme tavarat puolestasi.

3

Tilitys

Tilitämme sinulle 50% toteutuneesta myynnistä .

Katso tästä mitä tavaroita Tavararahaksi myyntipalvelu myy. (Huom! Myymme tavarat luovuttamassasi kunnossa.)

Katso alta kaupastamme esimerkkejä tavaroista ja hinnoittelustamme.

  • Kattava sorttauspalvelumme on suosituin valinta. Palvelussa valikoimme puolestasi myyntikelpoiset tavarat paikan päällä puolestasi. Käymme koko irtaimiston läpi ja valikoimme tavarat, joiden myyntiin erikoistumme ja mistä uskomme tekevämme sinulle parhaat kaupat. Kierrätykseen menevät tavarat sortataan samalla.
    Työ sisältää pakkaustyön ja -materiaalit, 42€/h/hlö. Työ kestää useimmiten 0.5 pv – 2 pv riippuen asunnon koosta ja tavaramäärästä. Arvioimme työn määrän aina etukäteen sinulle. Päätät kierrätykseen menevistä tavaroista itse – hoidammeko me vai haluatko hoitaa ne itse.
  • Erillinen pakkauspalvelu 35€/h/hlö. Pakkaamme tavarat (kuplamuovi, kiristekelmu yms) kaapeista/varastoista muovilaatikoihin ja suojaamme isot tavarat kuljetusta varten.
  • Erillinen irroitus- ja purkutyö 35€/h/hlö. Irroitamme esim. valaisimet tai kodinkoneet, puramme sängyn rungot kuvaten ne ennen purkua.
  • Tavaroiden siistiminen 35€/h/hlö. Siistimme (esim. lasitavaroiden ja keramiikan pesu) ja pyyhimme likaiset huonekalut ja tavarat myyntikelpoisiksi. (Ei tekstiilipesua).
  • Erikoisten arvotavararoiden tarkastus ja arvioittaminen 50€/h. Käytämme asiantuntija-apua, jossa tarkistamme arvotavarat kerralla, vahvistamme aitouden ja arvioimme hinnan. Työ tehdään käsittelytiloissamme ja käymme kerralla läpi kaikki arvotavarat tai epäselvät tavarat (taide, arvometalli, vanhat kellot tms).
  • Kierrätyspalvelu; kuljetamme kierrätykseen menevät tavarat (ei myyntikelpoiset Tavararahaksi palvelussa) pois asianmukaiseen kierrätykseen. Veloitus 100€/m3 sisältäen kantotyön ja kuljetuksen. Kuutiohinta lasketaan tavaran viemästä tilasta.
  • Loppusiivous; pyydä tarjous erikseen. Kumppanimme suorittaa loppusiivouksen jättäen asunnon myyntikelpoiseen kuntoon.
Ota yhteyttä