Tavararahaksi.fi

Yli 450 tyytyväistä myyjää ja 20 000 kierrätettyä tavaraa

Kierrätys ja myynti helpoksi

Tavaroiden myynti ja kierrätys on oma työnsä, jolle ei vain jää aikaa. Tunnistitko itsesi?
Noudon lisäksi hinnoittelemme, varastoimme, markkinoimme ja käymme keskustelut sekä väännöt puolestasi ja myymme tavarasi. Myynnistä tilitämme sinulle osuutesi.

Anna tavaroillesi uusi elämä

Tavararahaksi myyntipalvelu on perustettu helpottamaan kierrättämistä ja antamaan hyville tavaroille uusi elämä. Huomasimme, että kiireiden keskellä monilla meistä on nurkissa tavaroita, joita emme enää käytä. Joskus myös elämän muutoksessa iso määrä tavaraa pitää myydä tai kierrättää.

Hoidamme kaiken puolestasi

Haluamme hakea tavarasi, joilla on yhä elämää ja myyntiarvoa jäljellä. Tilitämme sinulle tavaroista saadusta myyntihinnasta 50%. Jos tavara ei ole myytynä sovitun ajan sisällä – kierrätämme sen asianmukaisesti ilman lisäkustannuksia.

Näin toimimme

1

Nouto tavaroillesi

Yhteydenoton jälkeen noutopalvelumme noutaa tavarasi, hinnoittelemme ja myymme ne puolestasi. Myyntikelvottomat asianmukaiseen kierrätykseen.

2

Apukätesi myynnissä

Hyödynnämme monia myyntikanavia. Ostajat saavat samat kauttamme kuljetus- ja maksupalvelut, helpottamaan ostamista. Tavoitamme jopa miljoona kuluttajaa kuukaudessa.

3

Reilu vastine

Tilitämme myyntikelpoisten tavaroidesi myynnistä 50% sinulle, loput tavarasi kierrätämme asianmukaisesti. Meitä molempia hyödyttää reilu myyntihinta ja nopeat kaupat.

Ota yhteyttä