Myyntipalvelu, joka myy kodin tavarat puolestani

Luotettava tavaroiden noutopalvelu ja myynti

Onko sinulla jo myyjätili? Kirjaudu sisään tästä.

Mikä on sinun tarpeesi?

Minulla on kuolinpesä, etsin palvelua avukseni
 1. Ota yhteyttä ja sovimme tapaamiselle päivämäärän. Tulemme käymään luonasi. Lue lisää kuolinpesä palveluistamme.
 2. Käynnillä käydään tilanne läpi kanssasi, avaamme asiakastilin ja sovimme tavaroiden noutopäivän. Huolehdimme tarvittaessa koko irtaimiston myynnin, asunnon tyhjennyksen ja kierrätyksen loppusiivoukseen asti.
 3. Noutopalvelumme noutaa tavarasi ja viemme ne käsittelyymme. Voit seurata tavaroidesi tilannetta ajankohtaisesti.
 4. Hinnoittelemme tavarat käsittelyssämme: saat kerralla sekä arvotavarat että käyttötavarat myyntiin kattavasti. Käymme kaiken läpi ja sinulle myyntikelpoisista tavaroista 50% toteutuneesta myyntihinnasta. Kattava myynnin toteutuminen on molempien etu.
 5. Myynnin tavoiteaika on 3kk, jonka jälkeen sovimme kanssasi, mitä teemme myymättömille tavaroille, mikäli jotain jäljellä.
Katso tästä usein kysyt kysymykset ja minkä tavaroiden myyntiin erikoistumme. Tästä lisätietoja kuolinpesä lisäpalveluistamme.
Ota yhteyttä
Minulla on muutamia tavaroita noudettavaksi
 1. Lähetä meille kuvia tavaroistasi ja kerro yhteydenottolomakkeella hieman lisää tavaroistasi
 2. Otamme yhteyttä ja sovimme sopivan noutopäivän (vain pääkaupunkiseutu), kun myyntikelpoista tavaraa on riittävästi noutopalvelun tarjoamiseksi. Tiesithän, että meille voi myös tuoda tavaraa, kun asiakastili on avattu.
 3. Avaamme asiakastilin tavaroillesi
 4. Käsittelemme tavarasi, myyntipalvelumme tekee myynnin ja myynnin toteuduttua tilitämme tavaran myyntihinnasta 50% tilillesi.
 5. Myyntiaika 3kk, jonka jälkeen, mikäli myymättömiä tavaroita on sovimme yhdessä, mitä tehdä.
Katso tästä mitä tavaroita hyväksymme myyntiin ja mitä ottaa huomioon ennen yhteydenottoa
Ota yhteyttä
Olen muuttamassa ja minulla on paljon tavaraa
 1. Ota yhteyttä ja sovimme tapaamiselle päivämäärän.
 2. Käynnillä käymme irtaimiston läpi kanssasi, avaamme asiakastilin ja sovimme noutopäivän, kun myytävää tavaraa on riittävästi. Huolehdimme tarvittaessa koko irtaimiston: Veloitukseton myytävien tavaroiden noutopalvelu sekä jätteen kierrätyksen aina loppusiivoukseen asti.
 3. Noudamme tavarasi ja viemme ne käsittelyymme. Myyntikelpoiset myyntiin, muut kierrätykseen. Kierrätyskulut vähennetään myynnistäsi, joten viemme kaiken, mitä haluat pois asunnosta eikä sinulle lähetetä laskuja.
 4. Voit seurata tavaroidesi tilannetta ajankohtaisesti. Saat reilun vastineen kaikista myyntikelpoisista tavaroistasi, 50% toteutuneesta myyntihinnasta.
 5. Myynnin tavoiteaika 3kk, jonka jälkeen lopputilitys. Mikäli tavaroita on jäänyt myymättä, sovimme yhdessä mitä teemme lopuille tavaroille.
Katso tästä mitä tavaroita hyväksymme myyntiin ja mitä ottaa huomioon ennen yhteydenottoa
Ota yhteyttä
Minulla on yksi myyntikelpoinen tavara noudettavaksi
 1. Minulla on yksittäinen perussohva, sänky, hyllykkö tai vastaava tavara noudettavaksi
 2. Suosittelemme, että myyt tavarasi itse tori.fi tai vastaavan palvelun kautta
 3. MIKSI? Noutokulumme yksittäisen tavaran tai pienen tavaraerän noudosta on usein enemmän kuin tavaran myyntiarvo. Tällöin suosittelemme tavaran itse myyntiä. Arvioimme kuvien kautta tavaraerän potentiaalisen myyntiarvon ennen noutopalvelujemme tarjoamista. Aina emme voi tarjota noutopalvelua, mutta tavaran voi tuoda meille, jos se todetaan myyntikelpoiseksi.
 4. Meille voi myös tuoda tavaraa, mutta ota aina etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottomakkeen kautta ennen tuontia.
Katso tästä mitä tavaroita hyväksymme myyntiin ja mitä ottaa huomioon ennen yhteydenottoa
Ota yhteyttä
Haluan tuoda tavaroitani myyntiin
 1. Lähetä meille kuvia tavaroistasi ja kerro yhteydenottolomakkeella hieman lisää tavaroistasi. Voit tarkistaa UKK, Usein Kysytyistä Kysymyksistämme millaista tavaraa myymme palvelumme kautta.
 2. Otamme yhteyttä ja sovimme sopivan tuontipäivän.
 3. Avaamme asiakastilin tavaroillesi
 4. Käsittelemme tavarasi, myynnin toteuduttua tilitämme tavaran myyntihinnasta 50% tilillesi
 5. Myynnin tavoiteaika 3kk, jonka jälkeen sovimme, mitä lopuilla tavaroilla teemme.
Katso tästä mitä tavaroita hyväksymme myyntiin ja mitä ottaa huomioon ennen yhteydenottoa
Ota yhteyttä
Haluan vain luovuttaa tavaroita kierrätykseen
  Noudamme sekä myyntikelpoiset että kierrätykseen joutavat tavarasi, ilman kuluja, kunhan myyntikelpoista tavaraa on enemmän kuin jätteeksi menevää.
 1. Luovutetulle tavaralle pätee samat ehdot kuin myynti tavaroille, eli otamme ensisijaisesti vastaan vain myyntikelpoista tavaraa (eli myyntikelpoista tavaraa pitää olla enemmän kuin kierrätettävää).
 2. Mikäli myyntikelpoista tavaraa on riittävästi (arvioimme etukäteen kuvista), noutopalvelu hakee tavarat luotasi – pääset kaikesta eroon helpolla ja vastuullisesti. Jos emme voi tarjota noutopalvelua, niin tavarat voi tuoda meille. Pidätämme oikeuden kieltäytyä tavaraerästä, mikäli arvioimme, ettei myyntikelpoista tavaraa ole riittävästi.
 3. Ota yhteyttä tästä linkistä tai asiakaspalveluumme 0505512230 tai asiakaspalvelu@tavararahaksi.fi, niin katsotaan miten voimme auttaa. Ota Yhteyttä
Minulla on kiire ja asunto tulee tyhjentää kaikesta irtaimistosta
 • Kiireellisiin tilanteisiin tarjoamme suoraviivaisen asunnon tyhjennyksen ja loppusiivouspalvelun. Helppo tyhjennys irtaimistolle.
 • Tyhjennämme asunnon kaikesta irtaimistostasi ilman ylimääräistä säätöä. Veloitamme 100€/m3 sisältäen sekä työn että irtaimiston kuljetuksen pois. Erikoisjätteelle lisähinnat (kemikaalit, lääkkeet, aseet tms vastaava erikoisjäte).
 • Loppusiivouksen hinta arvioidaan asunnon koon sekä tilanteen mukaan. Saat tarjouksemme yhteydenoton jälkeen, kun olemme kartoittaneet tilanteesi.
 • Katso tästä TAVAROIDEN HELPPO NOUTO lisäpalvelustamme.
 • Ota yhteyttä; asiakaspalvelu@tavararahaksi.fi tai soita 0505512230 ja käydään läpi tilanteesi.
 • Ota yhteyttä!