Akvaario 200ltr jalustalla

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 376-19194 Osasto:

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

Noin 200 litrainen akvaario, jossa mukana valaisin sekä Eheim ruokinta-automaatti ja pumppu. Muutamia koristeita myös. Kulmikas muotoilu, mukaan puujalusta, jossa sama kulmikkuus. Akvaarion takaseinämään kiinnitetty merikuva teipeillä, akvaarion reunoissa teipin jälkiä. Päällä olevissa lasipaloissa säröjä reunoissa.

Lisätiedot
Pituus/syvyys

38 cm

Leveys

120 cm

Korkeus

50 cm

Kunto

Tyydyttävä

Kuntohuomiot

Ehjä jalusta sekä akvaario. Pinnoilla kulumaa, valaisimen toinen lamppu palanut, toinen toimii. Teipin jälkiä reunoilla.

Väri

Harmaa, lasi

Sijainti

Espoo, noutovarasto. Lautamiehentie 1.

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023