Antiikkinen kustavilaispiironki

Ole nopea, tämä hinta voimassa tänään.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Kuvaus

Hieno, antiikkinen, 1900-luvun alkupuolen pielipiironki, jossa iso, kääntyvä fasettihiottu peili päällä ja neljä vetolaatikkoa alaosassa. Patinoitunut vuosien varrella, aitoa kustavilaistyyliä, jota ei ole vuosien varrella muuteltu. Koristeltu reunoilta puuhun ja lehtikultaus on hyvin paksu ja hyväkuntoinen. Messinkivetimet, joista neljä puuttuu, lipastot saa auki. Ihana pöytä eteiseen!

Lisätiedot
Pituus/syvyys

48 cm

Leveys

115 cm

Korkeus

170 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä runko, täyttä puuta. Peilin pinnalla kulumaa ja maalipinnassa. Messinkivetimiä puuttuu 4 kpl lipastoista. Ei avainta.

Väri

Valkoinen, kulta

Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023

Jouko S.

"Erittäin hyvin pakattuna tavara saapui ehjänä perille. Ostan täältä toistekin."

Saila N.

"Loistavan hyvää ja nopeaa palvelua, suurkiitos!!!!"

Heidi N.

"Tuote oli hyväkuntoinen/kuvatun kuntoinen ja lähetys oli nopea. Kaikki toimi erinomaisesti."