Asa levysoitin 3704 yhdellä kaiuttimella

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 201-20439 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

ASA 3704 levysoitin (Studio) yhdellä ASA kaiuttimella (puukuoret). Vintage helmi, jossa puukuoret, LP soitin ja radio samassa. Siistikuntoinen päältä. Radio testattu ja toimii, LP soitin testattu, levy pyörii, mutta kaiuttimesta saatu  ääni heikko. 

Mukana käyttöohjeet. Vanhan mallin pistoke. Kaiuttimessa pistoke.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

34 cm

Leveys

53 cm

Korkeus

19 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjät rungot, kaiutin toimii (pientä säröä äänessä), soitin toimii (ei testattu kaikkia toimintoja) radio ok, Lp soitin pyörii, mutta äänen säätöä käsittelijä ei osannut saada kohdalleen, ääni tuli heikosti ulos kaiuttimesta.

Väri

Musta, puu

Valmistaja

ASA

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023