Heljä Liukko-Sundström seinätaulu Joki 1986

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 307-15840 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle
  • Matkahuolto - Lähellä-paketti
  • Matkahuolto - Kotijakelu

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

Kaunis talvi maisema seinälautanen nimeltä ”Joki”. Seinä lautasen on tehnyt tunnettu Heli Liukko-Sundström. Seinälautasessa on pieniä jälkiä. Pidikkeistä jäänyt vähän jälkiä lautasen reunoihin. Pinta ei ole krakeloitunut. Lautasesta löytyy taiteilijan signeeraus sekä Arabia leima.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

1 cm

Leveys

25 cm

Korkeus

20.5 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ei säröjä eikä krakelointia. Pientä kulumaa laatan reunoissa. Lasipinnoitteessa pari pientä naarmua, jotka näkyvissä valoa vasten.

Väri

Valkoinen, musta

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023