Kulma vuodesohva säilytyslaatikolla

Ole nopea, tämä hinta voimassa tänään.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Kuvaus

Tummanharmaa kulmasohva, jossa kätevä vedettävä patja, jolla sohvan muuttaa parisängyksi. Kiinteät istuinpehmusteet. Divaanin alla vuodevaatteille säilytyslaatikko. Hyvä mekanismi. 

Kulman syvyys 160

Istuinkorkeus 40

Sängyn koko 140×200

Vedellä tehty tekstiilipesu päällyspinnoille, vähäistä kulumaa kankaassa ja vasemmassa käsinojassa. Sisäpinnoilla nukkaa ja eläinkarvoja. Ei hajuhaittaa.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, noutovarasto. Lautamiehentie 1.

Pituus/syvyys

83 cm

Leveys

245 cm

Korkeus

83 cm

Kunto

Tyydyttävä

Kuntohuomiot

Ehjä runko, tekstiilipesu (vesi) tehty verhoilupinnalle. Kankaassa nukkaa, käytön kulumaa sekä valkoisia karvoja (kissa?)

Väri

Tumman harmaa

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023

Jouko S.

"Erittäin hyvin pakattuna tavara saapui ehjänä perille. Ostan täältä toistekin."

Saila N.

"Loistavan hyvää ja nopeaa palvelua, suurkiitos!!!!"

Heidi N.

"Tuote oli hyväkuntoinen/kuvatun kuntoinen ja lähetys oli nopea. Kaikki toimi erinomaisesti."