Rottinki parvekesetti

Ole nopea, tämä hinta voimassa tänään.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Kuvaus

Pieni rottinkinen setti pihalle tai terassille. Kaksi rottinkituolia sekä rottinkipöytä lasitasolla. Ilmoituksen mitat per tuoli.

Pöytä H60 K50 (huom. Lasireunassa yksi pieni särö)

Käytön kulumaa pinnoilla, mukaan saa tuoleihin siniset pehmusteet halutessaan (haalistuneet toiselta puolelta ja kiinnitykset löysät. Mukaan saa halutessaan istuimiin siniset pehmusteet, jotka haalistuneet toiselta puolelta.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

65 cm

Leveys

70 cm

Korkeus

77 cm

Kunto

Tyydyttävä

Kuntohuomiot

Ehjät rungot, kulumaa pinnoilla. Toisen tuolin etujalassa nyörejä löysällä, Toisen tuolin takajalan nyörejä irronnut (ks kuva)

Väri

Puu, sininen

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023

Jouko S.

"Erittäin hyvin pakattuna tavara saapui ehjänä perille. Ostan täältä toistekin."

Saila N.

"Loistavan hyvää ja nopeaa palvelua, suurkiitos!!!!"

Heidi N.

"Tuote oli hyväkuntoinen/kuvatun kuntoinen ja lähetys oli nopea. Kaikki toimi erinomaisesti."