Sohvaryhmä, vuodesohva ja 2 nojatuolia entisöintiin

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 467-21364 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

Vintage sohvaryhmä, jossa puisilla tiikkipuu jaloilla seisovat nojatuolit sekä vuodesohva. Vastaavat (ehjäkuntoiset) kalusteet ovat menneet kuumille kiville, mutta tämä sohvaryhmä vaatii uutta verhoilua ja istuintyynyjä, joten sopii entisöijälle. Rungot ehjät.

Nojatuoli L69S65K69

Hinta sisältää 2 nojatuolia sekä vuodesohvan.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

70 cm

Leveys

204 cm

Korkeus

70 cm

Kunto

Heikko

Kuntohuomiot

Rungot ehjät. Vuodesohvan mekaniikka toimii. Keinonahka verhoilussa reikiä ja kulumaa (erityisesti nojatuoleissa) ja vaativat vaihtoa. Tiikkipuussa normaalia käytön kulumaa.

Väri

Puu (tiikki), valkoinen

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023