Tammipuinen antiikkisenkki, astiakaappi

Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 419-20170 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

Jykevä tammipuinen antiikkisenkki, jossa kauniit puujalat. Koristeinen puurunko sekä kaapin ovet. Kolme vetolaatikkoa lukoilla sekä alla kaapit lukoilla. Mukana kolme avainta. Tämä kaunis tammipuu senkki etsii nyt uutta kotia. Raskas.

Jalat löysänä, yksi irti. Oikeassa etureunassa lohkeama ja vetolaatikkojen lukkopesät löysät. Päällä pinnalla vesikupru ja puun pinnalla normaalia käytön kulumaa.

Kotiinkuljetuksen sisällekantohintaan lisätään raskaan tavaran lisä +40 euroa.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

60 cm

Leveys

186 cm

Korkeus

91 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä runko. Jalat alla löystyneet, yksi irti (liimattava paikoilleen). OIkeassa etukulmassa lohkeama. Päällä vesikupru pinnalla. Lukkopesät vetolaatikoissa löysät.

Väri

Puu

Luovuttaja

Huomioi

Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot.

Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset.