Taulu Pentti Koivikko -06

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 426-19928 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Toimitustavat:

  • Nouto myymälästä
  • Tavararahaksi - Kuljetus pääkaupunkiseudulle
  • Matkahuolto - Lähellä-paketti
  • Matkahuolto - Kotijakelu

Jos asut pk-seudun ulkopuolella pyydä toimitustarjous tästä.

Kuvaus

Taidemaalari Pentti Koivikon vuoden 2006 serigrafia (silkkipaino) teos nimeltä MATKALLA. Kehystetty, lasi päällä. Suomalaisessa talvimaisemassa, punaisen pirtin lomassa kävelijä koiran kanssa.

Taidemaalari, piirtäjä ja graafikko Pentti Koivikko on syntynyt Kurikassa, mutta asuu ja työskentelee Naantalissa. Hänellä on ollut yksityisnäyttelyitä niin useissa Pohjoismaissa, Euroopassa kuin Japanissa asti. Lisää tietoa Pentti Koivikon urasta voit lukea täältä.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

3 cm

Leveys

86 cm

Korkeus

68 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä, siisti.

Väri

Värikäs

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023