Vuodesohva kulmalla

Ole nopea, tämä hinta voimassa tänään.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Tuotetunnus (SKU): 493-22792 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Kätevä kulmasohva säilytys lokerolla, johon saat helposti liinavaatteet säilöön. Mekanismi toimii kevyesti vetämällä patja istuinosan alta. Verhoilut yleissiistissä kunnossa.

Kulmaosan verhoilussa kolme pientä reikää, ei vaikuta käyttöön. Säilytyslokeron jousimekanismi viallinen. Lokero avautuu, mutta mekanismi kanittaa hieman.

Lisätiedot
Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Pituus/syvyys

167 cm

Leveys

230 cm

Korkeus

70 cm

Kunto

Tyydyttävä

Kuntohuomiot

Ehjä runko, ei läiskiä/repeämiä, kulmaosan verhoilussa kolme pientä reikää (ks kuva), säilytyslokeron jousimekanismi viallinen (ei vaikutusta käyttöön)

Väri

Tumman harmaa

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023

Jouko S.

"Erittäin hyvin pakattuna tavara saapui ehjänä perille. Ostan täältä toistekin."

Saila N.

"Loistavan hyvää ja nopeaa palvelua, suurkiitos!!!!"

Heidi N.

"Tuote oli hyväkuntoinen/kuvatun kuntoinen ja lähetys oli nopea. Kaikki toimi erinomaisesti."