Kiinalainen keittiökaappi, antiikkinen

Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Kuvaus

Antiikkikaappi Kiinasta, omistajan mukaan jopa 200-300 vuotta vanha kiinalainen keittiökaappi. Kaapin alkuperäinen tarkoitus on ollut säilyttää tuoretta ruokaa, alaosassa hedelmiä ja yläosassa lihaa. Kaapin rakenteessa ei ole nauloja, vetimet messinkiä. Puu kevytrakenteinen, mutta kestävä. Alaosassa ovien liuku yhä erittäin hyvä. Ikäisekseen erinomainen kunto.

Antique cabinet from China. This pantry cabinet was used to store fresh food; fruits below and meat on the above cabinet. According to the owner this cabinet is approximately 200-300 years old. No nails are used in building the cabinet. The structure is in 2 parts. In great condition for its age.

Lisätiedot
Pituus/syvyys

49 cm

Leveys

104 cm

Korkeus

178 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä runko (kaksiosainen). Iän mukaista kulumaa. Vetolipastojen alla oleva tukipuu (1 kpl) puuttuu.

Väri

Punertava puu

Sijainti

Espoo, myymälä. Nimismiehenpelto 6.

Luovuttaja

Huomioi

Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot.

Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset.