Pohjanmaan Kaluste nahkasohva kulmalla

Ole nopea, tämä hinta voimassa tänään.

Voihan rähmä. Tavara ehti mennä jo.

Kuvaus

Todella tyylikäs ja hyväkuntoinen, valkoinen nahkasohva. Pohjanmaan Kaluste Oy:n valmistama Suomalainen divaanisohva, jossa toisella puolella kulma ja toisella makuuasentoon laskeutuva recliner mekaniikkaosa. Mekanismin painikkeet istuintyynyssä sivulla kiinteänä, todella kätevä ratkaisu. Divaanissa sisällä avattava säilytystila makuuvaatteille.  Iso, liikuteltava rahi 80×120 mukaan. Täydellinen paketti olohuoneen netflix elokuva iltoihin! 

Sohva on rakennettu moduuleista eli osia voi vaihtaa ja siirtää. Esim. sohvan yhden keskiosan voi jättää pois lyhentäen sohvan leveyttä -70cm! Sohva on osissa helmpompaa kuljetusta varten.

Syvyys 100 perusosassa, kulmassa 160cm.

Sohvan Ovh 4500€.

Lisätiedot
Pituus/syvyys

160 cm

Leveys

305 cm

Korkeus

85 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä ja siisti. Mekaniisella puolella verhoilussa käytön löysyyttä ja vähäinen kellertymä (huomioitu hinnassa). muutoin erittäin vähäistä käytön jälkeä pinnalla.

Väri

Valkoinen

Valmistaja

Pohjanmaan Kaluste

Sijainti

Espoo, noutovarasto. Lautamiehentie 1.

Luovuttaja

Huomioi
Tavararahaksi-palvelu noutaa ja myy ihmisten puolesta heidän myyntikelpoisia tavaroitaan. Toimitamme tavaroita ympäri Suomen. Vilkaise tästä video jossa kerromme lisää tai katso ostoskorista vaihtoehdot. Tavarat myydään luovutuskunnossaan - siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa jos toimivuutta ei ole testattu, toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuun. Katso tarkemmin usein kysytyt kysymykset. Käytetyn tavaran myynnissämme on voimassa marginaaliverotusjärjestelmä, verottajan ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisestä ostosta nyt

15% ALE

Koodilla: EKAOSTO2023

Jouko S.

"Erittäin hyvin pakattuna tavara saapui ehjänä perille. Ostan täältä toistekin."

Saila N.

"Loistavan hyvää ja nopeaa palvelua, suurkiitos!!!!"

Heidi N.

"Tuote oli hyväkuntoinen/kuvatun kuntoinen ja lähetys oli nopea. Kaikki toimi erinomaisesti."