Tuotetunnus (SKU): 278-13307 Osasto:

Pohjanmaan Kaluste nahkasohva kulmalla

1.490,00

Varastossa

Lisätiedot
Pituus/syvyys

160 cm

Leveys

305 cm

Korkeus

85 cm

Kunto

Hyvä

Kuntohuomiot

Ehjä ja siisti. Mekaniisella puolella verhoilussa käytön löysyyttä ja vähäinen kellertymä (huomioitu hinnassa). muutoin erittäin vähäistä käytön jälkeä pinnalla.

Väri

Valkoinen

Valmistaja

Pohjanmaan Kaluste

Sijainti

Espoo, noutovarasto. Lautamiehentie 1.

Kuvaus

Todella tyylikäs ja hyväkuntoinen, valkoinen nahkasohva. Pohjanmaan Kaluste Oy:n valmistama Suomalainen divaanisohva, jossa toisella puolella kulma ja toisella makuuasentoon laskeutuva recliner mekaniikkaosa. Mekanismin painikkeet istuintyynyssä sivulla kiinteänä, todella kätevä ratkaisu. Divaanissa sisällä avattava säilytystila makuuvaatteille.  Iso, liikuteltava rahi 80×120 mukaan. Täydellinen paketti olohuoneen netflix elokuva iltoihin! 

Sohva on rakennettu moduuleista eli osia voi vaihtaa ja siirtää. Esim. sohvan yhden keskiosan voi jättää pois lyhentäen sohvan leveyttä -70cm! Sohva on osissa helmpompaa kuljetusta varten.

Syvyys 100 perusosassa, kulmassa 160cm.

Sohvan Ovh 4500€.

Tavararahaksi palvelu noutaa myy ihmisten puolesta heidan myyntikelpoisia tavaroitaan. Tavarat myydään luovutuskunnossaan; siistiminen ja entisöinti ovat luovuttajan vastuulla. Sähkölaitteissa testaamme toimivuuden tai mainitsemme ilmoituksessa, jos toimivuutta ei ole testattu. Toimiville laitteille myönnämme toimivuustakuuden.